Duna Televízió

Ajánló: Evangélikus magazin a Duna Tévében

Augusztus 11-én, vasárnap 10.35-kor jelentkezik egyházunk műsora, az Evangélikus magazin a Duna Televízióban.

Ajánló: Evangélikus műsorok a Duna Televízióban

A Duna Televízió Evangélikus ifjúsági műsorának és az Evangélikus riportoknak a következő adásait ajánljuk.

Ajánló: Evangélikus magazin a Duna Tévében

Az adásban ellátogatunk Balatonszárszóra az Országos Evangélikus Családos Táborba és Bánkra az Országos Evangélikus Ifjúsági táborba.

Ajánló: Evangélikus riportok a Duna Televízióban

Május 5-én, vasárnap 11 órakor jelentkezik a Duna Televízióban az Evangélikus riportok.

Bemutatkozott az Evangélikus Diakónia a Duna Televízió Család-barát műsorában

Budapest – A Szarvas-Ótemplomi Evangélikus Szeretetszolgálat adventi sorozatának, az Angyali reggeleknek és a napi tevékenységének bemutatásával vezették fel 2018. december 11-én délelőtt a Duna Televízió Család-barát című magazinműsorában Kondor Péter diakóniáért felelős evangélikus püspök és Buda Annamária diakóniai osztályvezető ismertetőjét arról, hogy mit tesznek a rászorulókért az evangélikusok – nemcsak karácsonykor, hanem egész évben.

Már 2003-ban tervben volt egy Evangélikus Egészségügyi Központ létrehozása

Budapest – A napokban osztottuk meg azt a hírt, hogy a kormány nemrégiben meghozott döntése alapján megkezdődhet az evangélikus kórház tervezése. Az intézmény létrehozásának gondolata több mint másfél évtizeddel ezelőtt vetődött fel, még 2003-ban a Duna Televízió Isten kezében című műsorában. Azóta sok minden másként alakult ahhoz képest, ahogy akkor remélte egyházunk vezetősége, ezzel együtt a parázs nem aludt ki, és most egy új lehetőség körvonalazódik. Mindezzel együtt érdemes feleleveníteni az egykori terveket is.

Evangélikus segély Irakba – Útmutató a Duna Televízióban

Budapest – 2018. június 17-én, vasárnap 9.25-kor kezdődik a Duna Televízióban Útmutató címmel az a műsor, melyben egyházunk vezetői beszámolnak az iraki rászorulóknak nyújtott egyházi támogatásról, látogatásukról a háború rombolta országban.

Falra mászom ettől! – Dunaújvárosban különleges ifjúsági órán forgattak

Dunaújváros – 2018. április 25-én az MTVA stábja egy rendhagyó ifjúsági órát örökített meg Dunaújvárosban. A műsort a Duna Televízió közvetíti most vasárnap, április 29-én, 10.10-kor. Ebből adunk közre néhány werkfotót ízelítőül. A felvételen megelevenedik a gyülekezeti ifi élete, ugyanis a stáb nemcsak az igetanulmányozást, de a tollasozást, pingpongot, csocsót és falmászást is megörökítette.

Az 1% felajánlásának fontosságáról is beszéltek a Püspökkenyérben

Budapest – A Duna Televízió Püspökkenyér című műsorában havonta egyszer Fabiny Tamás püspük vezetésével két egyházi vezető ül le egy asztalhoz, hogy megvitassák az elmúlt időszak legkülönbözőbb közéleti, kulturális és vallási eseményeit. Ezúttal az 1% felajánlására is fókuszáltak.

Ajánló: Evangélikus riportok a Duna Televízióban

Június 11-én a Duna Televízióban látható Evangélikus riportok programját ajánljuk.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Duna Televízió csatornájára