zenei tábor

„De akit az Úr szeret, annak álmában is ad eleget” – Vasi zenei tábor Őrimagyarósdon

Őrimagyarósd – A Vasi Evangélikus Egyházmegye zenei táborai sokak számára jelentenek feledhetetlen, meghatározó élményt. Akik az indulás óta, az elmúlt 26 évben részt vettek a táborban, azok talán kivétel nélkül boldogan emlékeznek vissza a zenéhez, Istenhez közelebb vezető őrimagyarósdi hetekre. Az idei évben is megerősödtünk abban, hogy a közös zenélés, az elfogadó közösség, az őszinte beszélgetések, az énekkari összhang, az áhítatok csendje olyan élményeket jelentenek, amelyekből egész évben tudunk táplálkozni.

Itt megnézheti az Evangélikus magazin adását

A Duna Televízió Evangélikus magazin aktuális számában két evangélikus tábort ismerhetnek meg a nézők.

Megtartották a Partitúra zenei és sport tábort

Szolnok – Szárnyra kelnek, mint a sasok… (Ézs 40, 31) Idén a tizenharmadik alkalommal került megrendezésre a szolnoki partitúra zenei és sporttábor, melyen ötven gyermek vett részt. A 2019. augusztus 4-től 10-éig tartó esemény kapcsán elmondható, hogy ez a létszám teljesen be is töltötte a szolnoki evangélikus és református gyülekezetek befogadó és ellátó képességét.

Csodálatos zenei tábor Őrimagyarósdon

Őrimagyarósd – A Vasi Evangélikus Egyházmegye szervezésében 25. alkalommal, újraindulása óta hetedszer gyűltek össze a zenélni, énekelni vágyók augusztus második hetében a sokak által kedvelt táborhelyen, az Életfa evangélikus ifjúsági táborban.

Könnyed örömzene – zenei tábort tartottak Őrimagyarósdon

Őrimagyarósd – Újraindulása óta hatodik alkalommal rendezett a Vasi Evangélikus Egyházmegye zenei tábort Őrimagyarósdon, idén augusztus 6-tól 13-ig. A több mint harminc lelkes és zeneileg egyre képzettebb résztvevő az idei évben azt is megtapasztalhatta, hogy a sok gyakorlás beérik, valódi közösség formálódik, nem utolsó sorban pedig megérezhették a kamarazenélés örömét.

Öröm vonzásában címmel tartottak zenei tábort Szolnokon

Szolnok – Újra megrendezték a partitúra zenei tábort 2017. augusztus 6. és 12. között. A szükséges termeket, épületeket most is az evangélikus és a református gyülekezet biztosította. A táborról elmondható, hogy már 2007 óta folyamatosan csiszolódott benne az a napirend és az a tartalmi igény, ami egy hétig áthatja a résztvevők életét. Ebben az évben a tematikát a Krisztusból fakadó öröm vonzásában cím határozta meg, mely témát a hét során különböző oldalakról nézve vizsgálták a résztvevők.

Harmóniában – Zenei tábort tartottak a vasi egyházmegyében

Őrimagyarósd – A most múló nyárból sem maradhatott ki a Vasi Evangélikus Egyházmegye zenei tábora Őrimagyarósdon. 23. alkalommal, újraindulása óta ötödször találkozhattak és zenéltek együtt tehetséges fiatalok, idén augusztus 6-tól 13-ig az őrimagyarósdi Életfa Evangélikus Ifjúsági Táborban.

„Énekeljetek az Úrnak, áldjátok nevét” – Megtartották a XIII. Kelet-Békési Egyházmegyei Zenei Tábort Mezőberényben

Mezőberény – Közel negyven gyermek részvételével tartottak hitmélyítő zenei tábort Mezőberényben.

Tíz éves a szolnoki „partitúra” zenei tábor

Szolnok – Immár tizedik alkalommal került megrendezésre a zenei tábor 2016. július 31. és augusztus 6. között. A tábor lelki vezetését Győri Péter Benjámin esperes, Kustra Csaba lelkész, Végh Miklós református lelkipásztor és Kiss Szabolcs Máté végezték.

Megrendezték a XVI. Evangélikus Egyházzenei Tábort

Vanyarc – A hagyományokhoz híven augusztus első hetében ismét megrendezésre került a Nógrád megyei evangélikus zenei tábor Vanyarcon. A 2001-ben indult kezdeményezés sikerét bizonyítja a tábor 16 éves múltja, és a programban résztvevők száma.

Oldalak

Feliratkozás RSS - zenei tábor csatornájára