Fancsal-Hernádvécsei Evangélikus Egyházközség

Konfirmáció ünnep volt a fancsal-hernádvécsei evangélikus gyülekezetben

Fancsal – Örömünnepen voltak együtt a Fancsal-Hernádvécsei Evangélikus Egyházközség tagjai. Szombaton a konfirmációi vizsga zárásaként, a konfirmandusok beszámoltak egy általuk választott témából a konfirmációi kátéból. Ezt megelőzően a konfirmációi oktatás részeként, három részes vizsgában adtak számot tudásukról. A sikeres vizsgát tett konfirmandusok névsora: Bódi Angelina, Bódi Dzsenifer, Majoros Vivien, Suhaj Lea és Szilágyi Anna.

Jézus az én megváltóm és barátom – Gyermektábor Fancsalon

Fancsal – A Fancsal-Hernádvécsei Evangélikus Egyházközség idén is megtartotta gyerekhetét. Augusztus 3. és 9. között ismét vidám gyerekektől volt hangos a parókia udvara. Istennek adunk hálát, hogy az eredetileg júniusra tervezett, majd a vírus miatt lemondott gyerekhetet végül egy későbbi időpontban mégis megtarthattuk.

A teljes kép! – V.I.SZ.-es gyerektábor volt Fancsalon!

Fancsal – Múlt héten a fancsali régi parókián, hétfőtől péntekig minden délelőtt Isten igéjéről hallottak a gyermekek.

Feltámadt! Valóban feltámadt! – Húsvéti kézműves alkalom volt Fancsalon

Fancsal – 2019. április 13-án, szombat délután, gyerekzsivalytól volt hangos a fancsali gyülekezti központ udvara. Kicsik és nagyok jöttek, hogy együtt készüljenek, a feltámadás ünnepére.

Kérdezzük Jézust! – Böjti evangelizáció volt a Fancsal-Hernádvécsei Egyházközségben

Fancsal – Hernádvécse – Kérdezzük Jézust! címmel böjti evangelizációs sorozat volt, 2019. március 10. és 12. között, a Fancsal-Hernádvécsei Evangélikus Egyházközségben. Ittzés István nyugalmazott evangélikus lelkipásztor szolgált Fancsalon és Encsen a böjti evangelizációs sorozat alkalmából. János evangéliumának jól ismert szakaszát, a 3. fejezet, első 21 versét hallhattuk estéről-estére. Isten gazdag áldását tapasztaltuk meg, mind az igeszolgálatok alatt, mind pedig a közösségi együttlétben. Jó volt így kezdeni a böjti időszakot.

Aki az egyetemi gyülekezetben találta meg a helyét

Láthatóan evangélikus – Mai evangélikus arcképcsarnok. A reformáció 500. évében ismerje meg egy-egy gyülekezeti tag gondolatán keresztül az evangélikus egyház mai színességét.

„Kinek kampányoltok?” – Szabadtéri evangelizációt tartottak Encsen

Encs – Három napos evangelizációra került sor a Fancsal-Hernádvécsei Evangélikus Egyházközség szervezésében az encsi Milleneumi Parkban.
Feliratkozás RSS - Fancsal-Hernádvécsei Evangélikus Egyházközség csatornájára