Calandrella Kamarakórus

Békéscsabai kórusokat minősítettek

Békéscsaba – Kórusminősítő hangversenyt tartottak hétvégén a békési megyeszékhelyen. Az eseményen a Békéscsabai Evangélikus Vegyeskar és a Calandrella Kamarakórus is dobogóra lépett, vállalva a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetségének (KÓTA) minősítési felhívásában szereplő megmérettetést.

Beiktatták hivatalába Kondor Péter püspököt

Szarvas – 2018. június 30-án a szarvasi Ótemplomban tartott ünnepi istentiszteleten iktatták hivatalába Kondor Pétert, a Déli Evangélikus Egyházkerület megválasztott, új püspökét, a Kelet-békési Egyházmegye korábbi, békéscsabai, esperesét.

„Isten szavának igazát, a szív a dalban éli át”

Békéscsaba – A reformáció 500. évfordulója alkalmából a Calandrella Kamarakórus is nagyszabású, különleges műsorral készül az Alföld Quartettel közösen. A kamarakórus művészeti vezetője és karnagya, Kutyejné Ablonczy Katalin egy olyan programot álmodott meg, melynek végighallgatásával a publikum egy igazi időutazáson vehet részt. A műsor terve már kész, jelenleg a próbák zajlanak.

Kortárs norvég kórusműveket mutat be a Calandrella Kamarakórus

Békéscsaba – Tatabányán és Budapesten mutatja be a békéscsabai Calandrella Kamarakórus a kortárs norvég zeneszerző, Ola Gjeilo kórusműveit – tájékoztatta szerdán az MTI-t Kutyejné Ablonczy Katalin kórusvezető.

Calandrella Kamarakórus: Carol of the Bells

Békéscsaba – A Calandrella Kamarakórus tagjai Kutyejné Ablonczy Katalin vezetésével a Carol of the Bells dalukat idén a Csabagyöngye Kulturális Központban az M3 Kreatív Csoport közreműködésével vették fel. Itt tekinthető meg az erről készült karácsonyi videó. Rendezte: W. Pluhár Attila. Forrás: youtube.com, facebook.com/CsabagyongyeKulturalisKozpont
Feliratkozás RSS - Calandrella Kamarakórus csatornájára