Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ

Pályázat a Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ intézményvezetői állásának betöltésére

Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Presbitériuma (1085 Budapest, Üllői u. 24.) pályázatot hirdet a Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ (9915 Nádasd, Kossuth L. u. 66.) intézményvezetői álláshelyének betöltésére.

NŐ az ESÉLY projekt Nádasdon

A megszokotthoz képest jóval korábban benépesült pénteken a Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ udvara – majd épülete. Kicsi és még kisebb nádasdi babák kísérték el édesanyjukat egy ez idáig szokatlan programra.

Dudaszóval köszönték meg az új buszokat a falugondnokok Nádasdon

Nádasd – Jubileumi évfordulót ünnepelt 2014. november 7-én a Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ, amely immáron ötödik éve foglalkozik idősek ellátásával. A jeles napon öt új kisbuszt állítottak munkába. A gépjárművek bruttó összértéke: 61.412.750 Ft.

Vágják, hogy mi az igazi edzés: Küzdősportolók aprítottak fát a rászorulóknak

Nádasd – Szombathely – Önvédelmi- és erőfejlesztő edzésekre járnak. Erejüket azonban máshogy is szerették volna kamatoztatni, szerettek volna valamilyen módon segíteni. A Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ közvetítésével időseknek aprították a fát a sportolók. Szöveg és fotó: Kőrösi Krisztina, forrás: Vas Népe
Feliratkozás RSS - Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ csatornájára