Budapest-Fasor

Ökumenikus együttlét, avagy pünkösd ünnepe a Fasorban

Budapest – Lehet közösen, közösségben és családias hangulatban ünnepelni pünkösd ünnepét! A budapesti Reformációi emlékparkban szervezett pünkösdhétfői együttlét megmutatta, hogy egy igazán felszabadult és sokrétű ünnep is lehet a pünkösdi találkozás. Egy példaértékű alkalmon jártunk.

Szerethetünk úgy, ahogy ő szeret minket

Budapest – „A mi szeretetünkben, találkozásainkban ott van ő, a harmadik, ott van titokként az Isten szeretete, az a szeretet, ami előbb volt mindennél" – mondta Tóth János misszióvezető lelkész a Házasság hete központi nyitó istentiszteletén a Budapest-Fasori Református Egyházközség templomában, 2016. február 7-én.

Kudlik Júlia és Szvorák Katalin közös lemezének bemutatóját tartották a Fasorban

Budapest – Kudlik Júlia, a Magyar Televízió örökös tagja és Szvorák Katalin Kossuth-díjas énekművész Várakozás – dalok és gondolatok címmel lemezbemutató koncertet tartottak a budapest-fasori evangélikus templomban 2015. december 19-én. KÉPRIPORT!

Fasor 25: Nagyszabású ünnepséggel emlékeztek az újraindulásra – Beszámoló VIDEÓKKAL!

Budapest – A Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium újraindításának 25. évfordulója alkalmából jubileumi ünnepi istentiszteletet tartottak 2014. szeptember elsején a Budapest-Fasori evangélikus templomban.

Cserháti Péter kapta idén a Prónay-díjat – Fotók! Videók!

Budapest – 2013. november 30-án a Fasori evangélikus templomban átadták a Prónay-díjat, amelyet azok a magyar és külföldi, világi személyek kaphatják, akik kiemelkedő szellemi vagy anyagi támogatással állnak a Magyarországi Evangélikus Egyház mellett. A világi mecénások sorába idén Cserháti Péter is bekerült. Szöveg és fotó: Horváth-Bolla Zsuzsanna
Feliratkozás RSS - Budapest-Fasor csatornájára