szex

A házasságban a jó szex a legfontosabb?

Debrecen – Az evangélikus lelkészt, Asztalos Richárdot arról kérdezte a Szólj be a papnak, hogy vajon mennyire fontos a jó szex a házasságban. A következő debreceni alkalmon ezt is megvitatják majd 2020. október 19-én 19 órától a Bakelitben.

Mit mond Isten a szexről?

Nézzünk szembe a ténnyel: szexszel átitatott kultúrában élünk. A filmeket, zenéket, regényeket, a politikát és a reklámokat is a szex uralja. Kultúránkban a szexről formált, ünnepelt nézet lényegében ez: ha jólesik, csináld!

Meztelenség, szex a világhálón – és a fiatalok

Tehetetlen, dühöngő szülők, kétségbeesett fiúk és síró lányok a rendőrőrsön. Hogy mi az előzmény? Néhány fotó. Sok kamasz azt hiszi, hogy teljesen elfogadott, rendben lévő dolog, ha a saját magukról készített intim képeket megosztják egymással, sőt a fiúk ezt el is várják a lányoktól – és közben mit sem tudnak arról, hogy a hatályos magyar törvények szerint az ilyen képeknek nemcsak az interneten való közzététele, hanem már a birtoklása is bűncselekmény.

A rabszolgák köztünk élnek

A prostituáltak többnyire munkára kényszerített, rendszeresen bántalmazott fiatal lányok. A Névtelen Utak Alapítvány 2012 óta foglalkozik az emberkereskedelem, és azon belül is a prostitúció áldozatainak teljes körű rehabilitációjával és társadalmi reintegrációjával. Az Alapítvány egyik vezetőjével Erdészné Kárpáti Judit beszélgetett a Lélekhangoló című rádióműsorban. A beszélgetőpartner kilétét biztonsági okokból nem hozhatjuk nyilvánosságra.

Keresés az interneten: Szex

Budapest – Legyen az bármi az interneten, amit keresünk, sokszor szexuális tartalmakat felkínáló oldalakra tévedünk. Ha pedig kilépünk az utcára harsogó feliratok hirdetik az újságos bódétól kezdve a szexboltokon át az órásplakátokig a különböző szexuális témákat. A riportban megszólaló dr. Tolnai Lajos szülész-nőgyógyász szakorvos a különböző szexuális devianciák veszélyeire is felhívja a figyelmet. Videó: Zákeus Média Centrum, Győri András Timótheus, Győri János Sámuel
Feliratkozás RSS - szex csatornájára