Csillagpont

A legbiztosabb töltőállomás – KÖSZI Koktélbár a Csillagponton

Debrecen – A KÖSZI Koktélbár ismét fontos közösségi helyszínként szerepelt az idei Csillagpont Református Ifjúsági Találkozón, 2019. július 23–27. között. A 17 éves Tóth Lilla Eszter vezette a 21 fős csapatot, akik idén is jókedvvel és szeretettel készítették a különböző alkoholmentes hűsítőket és frissítőket a fesztivál résztvevőinek, akik két program között vagy egy áttáncolt koncert után látogatták meg a KÖSZI Koktélbár hangulatos standját.

Csillagfényes nappalok – Részletek egy önkéntes naplójából

Milyen változást hozott Jézus? Mi változott a reformációval? Mi változhat velünk? – többek között e kérdésekre kereste a választ az idén, a reformá- ció kezdetének ötszázadik, a magyar reformátusság születésének négyszázötvenedik évfordulóján a Csillagpont református ifjúsági találkozó. A több ezer, tizennégy–harmincöt év közötti résztvevőt július 25-től 29-ig a Debreceni Egyetem campusa várta. A részletekbe naplóbejegyzésekkel avatjuk be olvasóinkat – tudósítónk önkéntesként dolgozott a rendezvényen, amely fesztivál és a lelki töltekezés alkalma is.

Re:akció – KÖSZI Koktélbár a Csillagponton

Debrecen – A KÖSZI önkénteseinek jóvoltából ismét testi és lelki felfrissülésben lehetett része 2017. július 25–29. között azoknak, akik ellátogattak az idei Csillagpont Református Ifjúsági Találkozóra. Malík Mátyás vezetésével a KÖSZI Koktélbár idén 14 féle alkoholmentes koktéllal, frissítőkkel, kávéval és egy kis gondolatébresztéssel, motivációval, s talán ami a legfontosabb, egy kis odafigyeléssel várta a szomjas fesztiválozókat.

Csillagpont a KÖSZI Koktélbárból szemlélve

Tata – Az idei Csillagpont református ifjúsági találkozón a KÖSZI a középiskolásoknak szánt közösségi tér koordinálásáért, kamaszprogramok szervezéséért és az alkoholmentes KÖSZI Koktélbár üzemeltetéséért felelt. 15 fős önkéntes csapatunkkal már hónapok óta lelkesen készültünk a nagy eseményre.

Bizalom – Megnyitotta kapuit a református Csillagpont fesztivál

Tata – Tegnap délelőtt 11 órakor megnyitotta kapuit a Csillagpont református ifjúsági találkozó, mely már hetedik alkalommal várja a fiatalokat. Az ország minden tájáról és a határon túlról is szép számmal érkeznek fiatalok Tatára, ahol az Olimpiai Edzőtábor ad otthont a találkozónak.

Idén is lesz Csillagpont – Beszélgetés a szervezőkkel

Budapest – 2015. július 21-25-e között Tatán rendezik meg a Csillagpont ifjúsági találkozót. A református fesztivál több mint egy évtizede, kétévente kerül megrendezésre és alkalmanként közel 3500 fiatalt vonz. Kiss Margit Csillagpont koordinátor és Szontágh Szabolcs református lelkész, ifjúsági tanácsos válaszolt kérdéseinkre.

KÖSZI a Csillagpontos szolgálatot

Mezőtúr – A kétévente megrendezett Csillagpont Református Ifjúsági Találkozót 2013. július 23-27. között egy kedves kis alföldi város, Mezőtúr látta vendégül. A szervezők kétféle szolgálatra is felkérték a KÖSZI, azaz a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért csapatát: önkénteseink a kamaszoknak szóló délelőtti beszélgetéseket vezették, illetve egy külön KÖSZI-teremben a betérők ízelítőt kaphattak a KÖSZI interaktív, kreatív programjaiból. Személyes morzsák. Szöveg: Halász Endre, Kis Szabolcs Máté, Mosa Diána, Szeli Noémi. Fotó: Halász Endre, Szeli Noémi.
Feliratkozás RSS - Csillagpont csatornájára