Partitúra

Megtartották a Partitúra zenei és sport tábort

Szolnok – Szárnyra kelnek, mint a sasok… (Ézs 40, 31) Idén a tizenharmadik alkalommal került megrendezésre a szolnoki partitúra zenei és sporttábor, melyen ötven gyermek vett részt. A 2019. augusztus 4-től 10-éig tartó esemény kapcsán elmondható, hogy ez a létszám teljesen be is töltötte a szolnoki evangélikus és református gyülekezetek befogadó és ellátó képességét.

A Partitúra része lett Fancsal is

Fancsal – A Duna Tv Partitúra című műsorában 2019. május 29-én tűnt fel az apró falu, megmutatva nagy értékeit. „Nagyon örülünk, hogy egy ilyen színvonalas műsor részesei lehettünk, és köszönjük a stábnak, a műsorvezetőknek az őszinte érdeklődésüket, és az együtt töltött időt! Mindig szeretettel látjuk őket nálunk” – írták a gyülekezet honlapján.

Partitúra zenei és kalandtábor Szolnokon

Szolnok – Tizenkettedik alkalommal tartottak zenei és sporttábort 2018. július 29. és augusztus 4. között Szolnokon az evangélikus gyülekezetben.

Tíz éves a szolnoki „partitúra” zenei tábor

Szolnok – Immár tizedik alkalommal került megrendezésre a zenei tábor 2016. július 31. és augusztus 6. között. A tábor lelki vezetését Győri Péter Benjámin esperes, Kustra Csaba lelkész, Végh Miklós református lelkipásztor és Kiss Szabolcs Máté végezték.

A tékozló fiúról szólt a Partitúra zenei tábor Szolnokon

Szolnok – Ebben az évben sem maradt el a szolnoki Partitúra zenei tábor 2015. augusztus 2. és 8. között. A tábor a résztvevőknek ugyan augusztus 2-án, vasárnap délután indult, a szervező és vezető csoportnak azonban már az előző hét péntektől megkezdődött a helyszín, majd a várható események és tartalom részletes megismerésével és előkészítésével.

Partitúra zenei tábor volt Szolnokon

Szolnok – Ebben az évben hetedik alkalommal került megrendezésre augusztus 4. és 10. között a Partitúra zenei tábor a szolnoki evangélikus és református gyülekezetek támogatásával. Szöveg és fotó: Kustra Csaba
Feliratkozás RSS - Partitúra csatornájára