Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium Szakközépiskola és Kollégium

Kisinas tábort tartottak a TEKI-ben

Kőszeg – A Kisinas táborban részt vevő tanulók egy délelőttöt töltöttek 2020. július 2-án a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium Szakközépiskola és Kollégiumban, ahol az ott oktatott szakmákkal ismerkedtek meg, sőt, ki is próbálták azokat. Az intézményben a szakmakínálat bőséges, ezért mozgalmas volt a délelőtt. Szakácskodtak, pincérkedtek, kertészkedtek a diákok, de a Harangtorony szállóban a turisztika egyes területeivel is megismerkedtek. A lovardában a lovász szakmával ismerkedtek, a tankertben a mezőgazdasági technikusok munkájába is bekapcsolódhattak, a tornapályán pedig logisztikai kihívásoknak tettek eleget.

Intézményvezetői pályázat – Kőszeg

Kőszeg – Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház pályázatot ír ki a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium (OM-azonosító: 200005, székhely: 9730 Kőszeg, Árpád tér 1.) intézményvezetői (igazgatói) állására. Az alábbiakban a pályázati kiírást olvashatják.

Iskolánk a határon

Életrevaló evangélikus közösségben szerzett tapasztalat, tudás, alternatív pedagógiai nevelés-oktatás, páratlan természeti környezet – kulcsszavak, amelyek most is elmodhatók a Kőszegi Evangélikus Szakgimnáziumról, Szakközépiskoláról és Kollégiumról, de az idén indult sok tízmilliós egyházi és állami beruházásoknak köszönhetően a jövő tanév elejétől még inkább jellemzik majd az iskolát. Intézményi „1%-os” riportsorozatunk újabb állomásán zajlik az élet: a jelenleg is zavartalanul folyó oktatás, érettségire készülés mellett az alapoktól épít újat egy lelkes, elhivatott szakértői csapat.

Angol szakos középiskolai tanárt keresnek Kőszegre

Kőszeg – A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium angol nyelv szakos középiskolai tanár munkatársat keres.

Ötven éve érettségizett a legendás kertészosztály Kőszegen

Kőszeg – Legendás kertészosztály öregdiákjai találkoztak múlt hétvégén a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban.

Matematika vagy matematika-informatika szakos középiskolai tanárt keresnek

Kőszeg – A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium Szakközépiskola és Kollégium matematika vagy matematika-informatika szakos középiskolai tanárt keres.
Feliratkozás RSS - Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium Szakközépiskola és Kollégium csatornájára