Párnacsata lesz az evangélikus óvodában

Párnacsata lesz az evangélikus óvodában

Share this content.

Forrás: delmagyar.hu, fotó: Antal Sándor
Hódmezővásárhely – A városban karácsony alkalmával ezer darab párnát oszt ki a vásárhelyi önkormányzat a Johannita Segítő Szolgálat támogatásával. Az Égbőlpottyant Evangélikus Óvoda százhúsz darabot kapott.

– Ráülünk, mikor mesét nézünk – vágta rá Szabó Nóra arra a kérdésre, hogy mire fogják használni azokat a párnákat, melyeket a napokban kapott a vásárhelyi Égbőlpottyant Evangélikus Óvoda. – Amikor valaki nem hoz párnát, akkor a csendes pihenőkön aludhat is ezeken – adta az ötletet Körtvélyesy Lőrinc. A kisfiú szerint a tornafoglalkozásokon is tudják majd használni, egyensúlyozhatnak vele.

Hevesi Emma azt javasolta, hogy párnafoglalót játsszanak, de párnacsatát is vívhatnának. – Ennek az óvó nénik biztosan nem örülnének – jegyezte meg nevetve Benséné Sándor Erzsébet. Az óvodavezető elmondta, intézményük százhúsz darab párnát kapott. A városban karácsony alkalmával ezer darab párnát oszt ki az önkormányzat a Johannita Segítő Szolgálat támogatásával.

A város, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ, valamint a Mozaik mozi a rászoruló gyermekeknek szervezett filmvetítést. A Minyonok című 3D-s amerikai animációs filmet tekintették meg.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!