A teljes kép! – V.I.SZ.-es gyerektábor volt Fancsalon!

A teljes kép! – V.I.SZ.-es gyerektábor volt Fancsalon!

Share this content.

Forrás: Fancsal-Hernádvécsei Evangélikus Egyházközség
Fancsal – Múlt héten a fancsali régi parókián, hétfőtől péntekig minden délelőtt Isten igéjéről hallottak a gyermekek.

Az első nap a teremtés és bűnbeesés került eléjük, a második nap Jónás történetét ismerhették meg, a harmadik nap Jézus hatalmáról hallottak, a negyedik napon Jézusról mint megmentőről tanultak, és az ötödik napon Onézimusz történetét ismerhették meg a gyerekek. Csak délelőtt voltunk együtt a gyerekekkel, ifjakkal, de a program így is nagyon gazdag volt. Volt történet, énklés, aranymondás, kézműves alkalom, sorverseny és természetesen játék is. Átlagosan 20 gyerek vett részt az alkalmakon, az egészen kicsi karon ülőktől kezdve az ifjabb korosztályig mindenki képviseltette magát, így tényleg megvalósulhatott Jézus kérése: “Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket”.

Áldott hét volt, ahol a V.I.SZ. részéről Tóth Melinda,  helyből pedig a gyerekmunka vezetője, Kiss Máténé szolgáltak közöttünk. A gyülekezetből az asszonyok biztosították a tízórait, és a résztvevők hozzátartozói is sokat segítettek a hét lebonyolításában. Vasárnap egy hálaadó Istentiszteleten voltunk együtt, ahol a gyerekek bekapcsolódtak a liturgiába, énekkel és aranymondással. Hálát adunk a mi Mennyei Atyánknak, hogy a gyermekek felé magvetés lehetett ez a hét, és imádságban hordozzuk őket, hogy beérjen majd jó gyümölcsökké mindaz, amit most vetettünk.

További képek és a táborról készült videó itt érhető el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!