Álláspályázat: A Hermeneutikai Kutatóközpont adminisztrátort keres

Álláspályázat: A Hermeneutikai Kutatóközpont adminisztrátort keres

Share this content.

Forrás: Hermeneutikai Kutatóközpont
A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karán 1993 óta működő Hermeneutikai Kutatóközpont 2019. szeptember 1-től adminisztrátori munkakörben munkatársat keres heti 30 órában (napi 6 óra).

A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karán (Budapest, Reviczky u. 4.) 1993 óta működő Hermeneutikai Kutatóközpont 2019. szeptember 1-től adminisztrátori munkakörben munkatársat keres heti 30 órában (napi 6 óra). A leendő adminisztrátor feladata a Kutatóközpont kiadványainak szerkesztése, korrigálása, a megjelent kiadványok forgalmaztatása, azok recenziójáról való gondoskodás, pályázatok figyelése és készítése, konferenciák szervezése, az Anglisztika Intézettel való együttműködés.

Ellátja a Hermeneutikai Kutatóközpont Alapítvány és a Jonathan Edwards Center – Hungary adminisztratív teendőit, rendszeresen tartja a kapcsolatot az Alapítvány által megbízott könyvelővel: gondoskodik arról, hogy a Kuratórium évente egyszer összeüljön. Rendszeresen gondozza a Hermeneutikai Kutatóközpont honlapját, gondoskodik annak angol változatának elkészültéről, s a honlapon friss információkat ad közzé. https://www.hermeneutika-btk.eu/ Hivatali felettesével naponta egyeztet az elvégzett munkáról, ugyanakkor törekszik munkakörének minél önállóbb és kreatívabb ellátására.

A pályázatnak tartalmaznia kell egy motivációs levelet és egy önéletrajzot. Teológiai érdeklődés, angol nyelvtudás kívánatos, lelkészi támogató levél ajánlott. Kérjük a nyelvismeretet és számítógépes ismeretek feltüntetését is. A pályázatot 2019. augusztus 15-ig kell eljuttatni a hermeneutika.btk@kre.hu és a fabiny.tibor@kre.hu címekre. A beérkezett pályázók szóbeli meghallgatása 2019. augusztus 20 után várható.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!