Pályázat lelkészi állásra

Pályázat lelkészi állásra

Share this content.

Forrás: Vai Evangélikus Egyházmegye
Répcelak – A Répcelak–Csánigi Evangélikus Egyházközség pályázatot ír ki megüresedett lelkészi állásának betöltésére.

A pályázó jövedelme a lelkészi életpályamodell illetményrendszerében az őt, kora szerint megillető bér. (A lelkészi díjlevél az esperesi hivatalban megtekinthető.) A lelkész rendelkezésére áll a rendezett környezetben álló, kívül-belül felújított, háromszobás lelkészlakás irodával, teljes rezsitámogatással, valamint egy újnak mondható szolgálati autó.

Az egyházközség rendezett anyagi háttérrel, teljesen felújított épületekkel rendelkezik. Répcelakon és Csánigon megközelítőleg 1000 evangélikus él.

Vasárnapi rendszerességgel két településen lát el a lelkész istentiszteleti szolgálatot, hitoktatást a helybeli iskolában kell végeznie. (A gyülekezet főállású hitoktatói státuszra pályázott.)

A pályázatot 2019. június 15-ig az esperesi hivatalba kérjük benyújtani (Vasi Evangélikus Egyházmegye Esperesi Hivatala; 9542 Boba, József Attila u. 24.)

A választási eljárás lezárása várhatóan 2019. augusztus 31-ig megtörténik.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!