Mit mond Isten a szexről?

Mit mond Isten a szexről?

Share this content.

Forrás: kotoszo.blog.hu, szöveg: Sean McDowell
Nézzünk szembe a ténnyel: szexszel átitatott kultúrában élünk. A filmeket, zenéket, regényeket, a politikát és a reklámokat is a szex uralja. Kultúránkban a szexről formált, ünnepelt nézet lényegében ez: ha jólesik, csináld!

A szexuális forradalom során Hugh Hefner, a mozgalom egyik késői követője és mások által propagált ideák szerint bármi, ami meggátol valakit abban, hogy megtapasztalja az általa kívánt bármilyen, konszenzuális szexet, ártalmas és elnyomó.

De valóban igaz ez? A korszerű, Bizonyíték, mely döntést követel (Evidence that Demands a Verdict) című könyvben apám és én [Josh McDowell és Sean McDowell, a nagy sikerű, Több mint ács című könyv szerzői – a szerk.] megneveztük a kereszténységet alátámasztó bizonyítékokat. De előbb fontosnak éreztük eloszlatni a ködöt, megválaszolva a népszerű vádakat, köztük a fentit is. Szóval a bibliai tanítás a szexről utálatos és elnyomó?

Négy dolog, amiért Isten megteremtette a szexet

A cikk itt folytatódik.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!