Skip to main content

2024. január 12. 10:51

Mur és az esti erdő – Óda a megálláshoz, a szemlélődéshez

Könyvbemutató a mesekönyv finn szerzőjének közreműködésével

A Mur és az esti erdő című kötet nemcsak kicsiknek, hanem felnőtteknek is rendkívül izgalmas és akár életükre kiható olvasmány lehet. E különleges mesekönyvben kicsik és nagyok együtt barangolhatnak az erdő állataival, elgondolkodva, beszélgetve, közösen lelassítva az időt.

20240111 Mur es az esti erdo konyvbemutato

Kaisa Happonen finn mesekönyvíró, Anne Vasko finn illusztrátor, Boldizsár Ildikó meseterapeuta és Patat Bence fordító kapcsolatokról, a segítőkről, a jó kérdésekről, a mesék hátteréről és a lehengerlő illusztrációról beszélgettek január 5-én az Evangélikus Országos Múzeumban, Boda Zsuzsa újságíró, a Luther Kiadó könyvszerkesztőjének vezetésével.

„Ez a kötet egy óda a megálláshoz, a megfigyeléshez, a szemlélődéshez” – egyebek mellett ezzel a gondolattal jellemezte könyvét a szerző, Finnország népszerű mesekönyvírója, Kaisa Happonen.

A Mur és az esti erdő. Esti mesék kicsiknek és nagyoknak megvásárolható a kiadó könyvesboltjában (Budapest VIII., Üllői út 24.) vagy webáruházában.

Ha érdeklik a Magyarországi Evangélikus Egyházzal kapcsolatos hírek, események, szívesen olvassa interjúinkat, riportjainkat, iratkozzon fel hírlevél-szolgáltatásunkra.
Gyülekezetimunkatárs-képzés 2024
Szélrózsa 2024 regisztráció
Evélet banner 2024-15-16
Lelkipásztor banner 2023-11
Credo banner 2023/3.

Lelkigondozás

Névtár kereső

Térképes kereső