Skip to main content

2023. december 3. 16:00

Máltai templomokban énekel a Budavári Gospel Kórus

Nemzetközi karácsonyi kórusfesztiválon képviseli hazánkat december 1. és 3. között a Budavári Gospel Kórus. A Máltán megrendezett zenei fesztivál az egész szigetet lázban tartja. A záróprogramot élőben is közvetítik.

Máltai templomokban énekel a Budavári Gospel Kórus

A fesztiválra huszonnégy kórus érkezett az országba a világ különböző pontjairól, és három napon át Málta templomaiban lépnek fel elsősorban karácsonyi témájú programjukkal, de minden kórus lehetőséget kap saját repertoárjának bemutatására is. Magyarországról egyedül a budavári evangélikus gyülekezet gospel kórusa kapott lehetőséget a részvételre. Mellettük észtek, lengyelek, britek, spanyolok, olaszok, portugálok, litvánok, bolgárok és természetesen a vendéglátó máltaiak lépnek színre.

Máltai templomokban énekel a Budavári Gospel Kórus

A magyar kórus az első napon San Gwannban, az Our Lady of Lourdes Parish Churc adott helyet az énekkarnak, akik itt nemzetközi karácsonyi repertoárral léptek fel. A műsorban szerepelt magyar nyelvű karácsonyi bölcsődal is, ami nagy sikert aratott. A következő két napban Burmarradban és Manikataban koncerteznek, más és más repertoárral.

Máltai templomokban énekel a Budavári Gospel Kórus

December 3-án, vasárnap a fesztivál óriási záróprogramját Mosta városában, a St. Mary Masilicában tartott szentmise keretében rendezik. Ez a program annyira különleges, hogy 20.30-tól élőben is közvetíteni fogják.

Ha érdeklik a Magyarországi Evangélikus Egyházzal kapcsolatos hírek, események, szívesen olvassa interjúinkat, riportjainkat, iratkozzon fel hírlevél-szolgáltatásunkra.
Gyülekezetimunkatárs-képzés 2024
Szélrózsa 2024 regisztráció
Evélet banner 2024-15-16
Lelkipásztor banner 2023-11
Credo banner 2023/3.

Lelkigondozás

Névtár kereső

Térképes kereső