Skip to main content

2023. november 14. 13:00

Dicséretes Petőfi-tárlat

Dicsérő oklevélben részesült az Evangélikus Országos Múzeum A mi Sándorunk – Petőfi az evangélikus oktatás útvesztőiben című időszaki kiállításáért az Év Kiállítása 2023 szakmai megmérettetésen. Az indoklás szerint az Év Kiállítása 2023 díjra jelölt tárlat „rendívül kreatívan, szívmelengetően, informatívan” mutatta be a költő tanulmányait.

Evangélikus Országos Múzeum A mi Sándorunk című Petőfi-kiállítása

A Pulszky Társaság – Magyar Múzeumi Egyesület által alapított Év Kiállítása 2023 díjat idén az Óbudai Múzeum Ki gombolta volna? Barangolás a gombok világában című kiállítása, valamint a kiskőrösi Petőfi Szülőház és Emlékmúzeum 7 év – Petőfi Sándor-emlékkiállítás című tárlata nyerte el.

Az elismeréseket november 14-én adták át a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumában rendezett Mitől lesz élmény a kiállítás? című konferencia keretében. Az idei Év Kiállítása díjra rekordszámú nevezés érkezett: huszonhárom tárlat pályázott a címre.

Ev Kiallitasa 2023 foto Csatai Ede

Ha érdeklik a Magyarországi Evangélikus Egyházzal kapcsolatos hírek, események, szívesen olvassa interjúinkat, riportjainkat, iratkozzon fel hírlevél-szolgáltatásunkra.
Gyülekezetimunkatárs-képzés 2024
Szélrózsa 2024 regisztráció
Evélet banner 2024-13-14
Lelkipásztor banner 2023-11
Credo banner 2023/3.

Lelkigondozás

Névtár kereső

Térképes kereső