Skip to main content

Közlemény

Döntött a 2024. évi missziói pályázatra beküldött kérelmekről a Magyarországi Evangélikus Egyház Evangelizációs és Missziói Bizottsága.
Ajánlattételi kiírást tesz közzé a Magyarországi Evangélikus Egyház a 2024/2025. tanítási év vonatkozásában iskolatej és egyéb tejtermékek beszerzésére.
Ajánlattételi kiírást tesz közzé a Magyarországi Evangélikus Egyház a 2024/2025. tanítási év vonatkozásában iskolagyümölcs és -​zöldség szállítására.
Három tizenöt napos tanfolyamot és egy továbbképző tanfolyamot szervez 2024 nyarán az Evangélikus Kántorképző és Egyházzenei Intézet.

Pályázati felhívás óvodai intézményvezetői álláshelyre

Igazgatót keres a hódmezővásárhelyi Égbőlpottyant Evangélikus Óvoda
A Hódmezővásárhelyi Evangélikus Egyházközség Presbitériuma pályázatot hirdet az Égbőlpottyant Evangélikus Óvoda igazgatói álláshelyének betöltésére.
A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyermek- és Ifjúsági Bizottsága meghirdeti gyermek- és ifjúsági pályázatát egyházmegyék, egyházközségek és cserkészcsapatok részére.
Újra kapható az Élő víz sorozat presbiteri szolgálat kérdéseit körüljáró kötete.
A Magyarországi Evangélikus Egyház Gyűjteményi Tanácsa pályázatot hirdet olyan evangélikus egyházközségek számára, amelyek nem rendelkeznek az országos gyűjteményi keretből támogatott szakgyűjteménnyel.
A Magyarországi Evangélikus Egyház állást hirdet teljes állású külügyi referensi munkakör betöltésére, azonnali belépéssel.
A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Presbitériuma a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (a továbbiakban: Nftv.) 37. § (3) bekezdése alapján pályázatot ír ki a fenntartásában működő Evangélikus Hittudományi Egyetem (székhely: 1141 Budapest, Rózsavölgyi köz 3.) rektori megbízásának ellátására.
A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Presbitériuma pályázatot hirdet országos misszió lelkészi szolgálat ellátására és ezzel egyidejűleg meghívott pályázóként az egyház fenntartásában működő országos intézmény, az Evangélikus Missziói Központ (2081 Piliscsaba, Széchenyi u. 8–12., adószám: 18160020-1-42) intézményvezetői feladatának betöltésére.
A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Presbitériuma pályázatot hirdet az egyház fenntartásában működő országos intézmény, az Evangélikus Oktatási Központ (8253 Révfülöp, Füredi út 1., adószám: 18928066-2-19) intézményvezetői munkakörének betöltésére.
A Magyarországi Evangélikus Egyház Evangelizációs és Missziói Bizottsága pályázatot ír ki az evangélikus gyülekezetek missziói munkájának támogatására.
A Magyarországi Evangélikus Egyház Egyházzenei Bizottsága meghirdette idei egyházzenei és orgonafelújítási pályázatát.

Jelentkezési lehetőség két németországi rendezvényre

Odera menti Frankfurtba és Würzburba várják az érdeklődőket
2024-ben két kiemelt németországi rendezvény is lehetőséget ad a találkozásra, amelyekre szeretettel hívja és várja az érdeklődőket a Magyarországi Evangélikus Egyház Ökumenikus és Külügyi osztálya.