Skip to main content

2024. január 23. 12:50

Három nap az ifjúsági munkáról

Már lehet jelentkezni az ökumenikus ifivezető-képzésre

Az Ifjúsági vezetőképző Magyarország legnagyobb felekezetközi ifivezető-képző konferenciája. 2024. március 22–24-én hetedik alkalommal rendeznek többnapos intenzív tréninget az ifjúsági munka minden résztvevője számára Budapesten. A támogatók és szervezők között evangélikus tagok is vannak, továbbá a képzés programjain is találkozhatunk majd evangélikus előadókkal.

Már lehet jelentkezni az ökumenikus ifivezető-képzésre

Immár hetedik alkalommal – idén másodszor – háromnapos ökumenikus összejövetel keretében tartanak intenzív tréninget az ifjúsági munka minden résztvevője számára. Ahogyan az Ifjúsági vezetőképző (IVK) felhívásában szerepel: „Akár vidéki vagy városi, abszolút új vagy régi motoros, önkéntes vagy főállású munkatárs vagy, találsz magadnak megfelelő programot.” Az IVK-ra a középiskolás és egyetemista korosztályból várják az ifiórák jelenlegi és leendő vezetőit, továbbá a felhívás szól mindazoknak a lelkészeknek, hitoktatóknak és gyülekezeti munkatársaknak is, akik az ifjúsági munka területén szeretnének további képzésen részt venni.

Az idei évben az első húsz evangélikus jelentkező részvételi díját 10 000 Ft-tal támogatja a Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztálya. Az IVK regisztrációs munkatársai a regisztrációt követően, még a befizetést megelőzően e-mailt küldenek arról, hogy mekkora összeget kell a jelentkezőnek befizetnie.

Az idei képzés mottója: „Benned gyönyörködöm” – „Ez az én szeretett Fiam, akiben gyönyörködöm, őt hallgassátok!” (Mt 17,5)

A képzés időpontja: 2024. március 22–24.

Helyszíne: Budapest, Ráday Ház

Jelentkezni az arra kijelölt oldalon lehet. Határidő: 2024. január 31., éjfél

Bővebb információ a képzés honlapján olvasható.

Az előző évi előadásokból készült válogatás elérhető az Ifjúságépítők YouTube-csatornán, a tavalyi konferenciáról készült aftermovie-videó itt tekinthető meg.

Ha érdeklik a Magyarországi Evangélikus Egyházzal kapcsolatos hírek, események, szívesen olvassa interjúinkat, riportjainkat, iratkozzon fel hírlevél-szolgáltatásunkra.
Gyülekezetimunkatárs-képzés 2024
Szélrózsa 2024 regisztráció
Evélet banner 2024-13-14
Lelkipásztor banner 2023-11
Credo banner 2023/3.

Lelkigondozás

Névtár kereső

Térképes kereső