Északi egyházkerületi nap

Északi egyházkerületi nap

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Északi Evangélikus Egyházkerület
Cegléd – Az Északi egyházkerületi nap 2019. május 11-én lesz Cegléden.

Részleteket itt találnak:

https://www.facebook.com/events/548347169022396/

https://www.facebook.com/events/639027543201922/

2019. május 11-én, szombaton Cegléden lesz a „Találkozó Veled – Északi egyházkerületi nap”, mely sokszínű lelki és közösségi programokkal várja az egyházkerület népét minden korosztályból.

Aki nem tud velünk tartani, de szívesen bekapcsolódna egy-egy programrészbe, annak ajánljuk figyelmébe a következő programok élő közvetítését az Északi Egyházkerület Facebook-oldalán:

9:30–10:30 Köszöntések (Takáts László polgármester, Hánka Levente református lelkipásztor, dr. Fábri György egyházkerületi felügyelő és Majorosné Lasányi Ágnes ceglédi gyülekezeti felügyelő köszöntője, műsorvezető: Bényi Ildikó), majd Fabiny Tamás püspök nyitóáhítata. Zenél a ceglédi Halleluja kórus és a Valami más teológus-zenekar, orgonál Tüzes Marcell.

10:30–11:30 Bibliatanulmány a nap igéjéről a sorvadt kezű ember meggyógyításának története alapján (Lk 6,8): Ingeborg Synøve Midttømme, a mørei (Norvégia) testvéregyházkerület püspöke, tolmácsol Pap Kinga Marjatta.

15:30–17 Úrvacsorás záróistentisztelet, igét hirdet Gáncs Tamás budapest–kelenföldi lelkész. A liturgiában szolgál Szlaukó Orsolya ceglédi lelkész, Ingeborg Synøve Midttømme és Fabiny Tamás püspök valamint a Dél-Pest Megyei Egyházmegye missziói lelkészei, egyházmegyei felügyelők és a ceglédi ifjúság tagjai.

Kapcsolódó ifjúsági program:

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!