Skip to main content

Püspökkenyér

Közszolgálati média

Püspökkenyér: Visszatekintés

A Püspökkenyér című televíziós műsor 150. jubileumi adásában Fabiny Tamás evangélikus elnök-püspök, műsorvezető beszélgetett Steinbach József református püspökkel és Kocsis Fülöp görögkatolikus érsek, metropolitával. Egyfajta visszatekintés volt az év eseményeire ez a szilveszteri, ünnepi adás.
Közszolgálati média

Püspökkenyér: A tanévkezdésről

Az M5-s közszolgálati tévécsatorna Püspökkenyér című műsora legutóbbi adásának témáját a tanévkezdés és az ökológiai kérdés adta.
Az M5-s közszolgálati tévécsatorna Püspökkenyér című műsora legutóbbi adásának témáját a teológiai, bibliai nézőpontból megközelített béke kérdése, valamint Szent István király jelentősége adta.
Az M5-s közszolgálati tévécsatorna Püspökkenyér című műsora 2023. júliusi adásának fókuszában a lelkész- és papszentelések álltak.
Közszolgálati média

Püspökkenyér: Hálaadás

Az M5-s közszolgálati tévécsatorna Püspökkenyér című műsora legutóbbi adásának témája az egyházi iskolák és a Szentháromság ünnepe volt.
Az M5-s közszolgálati tévécsatorna Püspökkenyér című műsora legutóbbi adásának témája a böjt, a törökországi és szíriai földrengés, valamint a Veszprém Európa kulturális fővárosa programsorozat volt.
Az M5 közszolgálati tévécsatorna Püspökkenyér című műsora 2023 februári adásának fókuszában nemzeti nagyjaink álltak.
Nagyvilág

Fabiny Tamás püspök kapta a 2022. évi Pro Unitate in Christo díjat

Az egység jelei: Püspökkenyér és sál
Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke kapta a Both Antal Teológiai és Kulturális Alapítvány 2022. évi Pro Unitate in Christo – A Krisztusban Megélt Egységért – díjat. Az elismerést január 22-én, vasárnap este a debreceni református nagytemplomban, az ökumenikus imahét záró istentiszteletén adta át Fekete Károly tiszántúli református püspök és Kustár Zoltán, az alapítván...