Skip to main content

Mur és az esti erdő

Videótár

Mur és az esti erdő – Óda a megálláshoz, a szemlélődéshez

Könyvbemutató a mesekönyv finn szerzőjének közreműködésével
A Mur és az esti erdő című kötet nemcsak kicsiknek, hanem felnőtteknek is rendkívül izgalmas és akár életükre kiható olvasmány lehet. E különleges mesekönyvben kicsik és nagyok együtt barangolhatnak az erdő állataival, elgondolkodva, beszélgetve, közösen lelassítva az időt.
Interjú

Kismedvétől a lovagregényig

Rabul ejtő Mur-mesék magyarul – Patat Bence műfordítóval beszélgettünk
„Számomra a neve garancia arra, hogy a könyv, amit ő fordított, tetszeni fog.” „A neve már garancia számomra a minőségre” – két bejegyzés arról, hogyan vélekednek az internetes olvasóklubok tagjai Patat Bence műfordító munkájáról. A finn és skandináv irodalmi alkotások elismert fordítójának jóvoltából vehetik kezükbe olvasóink a finn Kaisa Happonen Mur és az esti erdő – Esti mesék kicsiknek és ...
Interjú

Szerelem öt mondat után

Boldizsár Ildikó meseterapeuta katartikus történetekről, Mur mackóról és a jó segítőkről
„Ez egy kézikönyv, ami legyen nálad mindig” – Kaisa Happonen finn írónő Mur és az esti erdő – Esti mesék kicsiknek és nagyoknak című, a Luther Kiadó gondozásában nemrég megjelent könyvéről összegezte a véleményét ekképpen Boldizsár Ildikó József Attila-díjas író, meseterapeuta, aki az idei Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon bemutatta a kötetet. Ez alkalommal beszélgetett vele Boda Zsuzsa, a ...
Ajánló

Fine dining vacsorára

Terítéken az esti erdő
Kicsiknek és nagyoknak is komplex élményt kínál a magyarul a Luther Kiadó gondozásában megjelent Mur és az esti erdő című mesekönyv.
Kedves Testvérek! Ezzel a tartalmi összefoglalóval szeretnénk figyelmükbe ajánlani az Evangélikus Élet magazin legfrissebb számát. Olvassák szeretettel az Evangélikus Életet és vigyék a jó hírét!