Skip to main content

Élim Evangélikus Szeretetotthon

Itthon

Projektzáró rendezvényt tartottak az ÉLIM-ben

Érdek nélküli gondoskodás a nyíregyházi evangélikus szeretetotthonban
Az ÉLIM Evangélikus Szeretetotthon az elmúlt kilenc hónapban három új támogatott lakhatást biztosító, illetve egy fogyatékkal élők nappali ellátására kialakított ingatlannal bővült mintegy 756 millió forintból. A nagyszabású fejlesztés érintette a szeretetotthon már meglévő szolgáltatásait és épületeit is.
Itthon

A szeretet és az odaadó gondoskodás ereje

Bővíti szolgáltatásait a nyíregyházi Élim
755 millió forintból alakít ki új férőhelyeket a Nyíregyházán működő Élim Evangélikus Szeretetotthon. A beruházás részleteit a május 9-i projektnyitó rendezvényen ismertették.
Aktuális

Együtt az úton

Nyíregyháza – Az Élim Evangélikus Szeretetotthon 50 millió forint európai uniós támogatást nyert el konzorciumban az EFOP-1.3.7-17 „A társadalmi kohézió erősítése az egyházak és civil szervezetek közösségfejlesztő tevékenységének bővítésével” elnevezésű program keretében. Konzorciumi partnerek az Evangélikus Diakónia és az Emmausért Alapítvány. Pályázati azonosító: EFOP-1.3.7-17-2017-00008.
Nyíregyháza – 2021-ben egy kicsit másképp, egy kicsit szűkebb körben, de a farsangi ünnepkörhöz kötődve szerettünk volna egy kis kikapcsolódási lehetőséget biztosítani a lakók számára, feledtetve a szeretteik hiányát, akikkel már régóta nem találkozhattak.