Szélrózsa-pár – Pályázat

Szélrózsa-pár – Pályázat

Share this content.

Forrás: szelrozsatalalkozo.hu
Budapest – Várjuk mindazon párok jelentkezését, akik az eddigi Szélrózsák valamelyikén találtak egymásra. Egyoldalas beszámolóban meséljétek el találkozásotok történetét, hogy miként találtatok egymásra. Próbáljátok meg a történeteket, novellában, mesében, eposzban vagy drámában leírni. Például: „Akkor a nagyszínpad hangos sárkányától, megmentette szerelmét, a szőke herceg.” Legyen minél viccesebb minél drámaiabb, de mindenképp szereplejen a történetben hogy melyik szélrózsán, és hogyan találkoztatok. Forrás: szelrozsatalalkozo.hu

Nyeremény: Minden nevező garantáltan kap egy választott ajándékot, amit a Retró sátorban vehet át a fesztivál ideje alatt. Ez lehet póló, kulacs, nyaklánc, kitűző, frizbi, vagy karkötő. A pályázat fődíja, amit a legfrappánsabb történet nyer el, egy két személyre szóló egyhetes belépő a Szélrózsára.

Nevezés: A pályázatra való nevezéshez a történet mellett, küldjétek el nekünk neveteket, lakcímeteket, e-mail címeteket és telefonszámotokat egy közös fotóval (amin mind a ketten szerepeltek) a szelrozsa.retro@gmail.com címre.

Határidők: A pályázatra való nevezés határideje 2014. június 16. 
Eredményhirdetés pedig június 20-án e-mail, vagy telefonos értesítés útján várható. 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!