VI. Protestáns Cigánymissziós Konferencia – Imádság krízisben

VI. Protestáns Cigánymissziós Konferencia – Imádság krízisben

Share this content.

Forrás: Protestáns Cigánymissziós Konferencia
Budapest – Szeretettel hívunk és várunk a Protestáns Cigánymissziós Fórum (baptista, evangélikus, metodista, pünkösdi és református egyházak) közös szervezésében és szolgálatában megrendezésre kerülő online konferenciára! A találkozó címe és témája: IMÁDSÁG KRÍZISBEN.

„Kérlek pedig titeket, atyámfiai, a mi Urunk Jézus Krisztusra és a Lélek szerelmére, tusakodjatok velem együtt az imádkozásokban…” (Róm 15,30)

Az ima olyan a léleknek, mint a friss levegő belégzése a fizikai szervezetünk számára. Az ima életben tart, gyógyít, erőt és reményt ad minden krízishelyzetben. Többféle imádkozási lehetőségünk van, áldást kérhetünk egymásra, az örömünket, sőt a kéréseinket kifejezhetjük hálaadásban, dicséretben, imádásban és magasztalásban is. Teremtő Istenünk kegyelme az is, hogy imáink által bűnbánó szívvel elé vihetjük terheinket, és letehetjük mindazt átszegzett lábai elé, hogy ezután odaszánva életünket megújuljunk az ő szeretetében, szárnyra kelve, mint a sasmadár.

Találkozzunk 2021. március 6-án, délelőtt 10 órakor!

Esemény link: https://fb.me/e/26TB9s6Sh

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!