Páneurópai Piknik

Páneurópai Piknik 30

Sopron – 2019. augusztus 19-én ökumenikus istentiszteletet tartottak a Páneurópai Piknik harmincadik évfordulója alkalmából a soproni evangélikus templomban Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Angela Merkel német kancellár részvételével. Az ökumenikus istentiszteleten együtt szolgált Erdő Péter bíboros, pírmás, Kondor Péter evangélikus püspök, Balog Zoltán református lelkész és Tóth Károly igazgató-lelkész.

A Páneurópai Piknik 30. évfordulóját ünneplik Sopronban

Sopron – Koncertekkel, megemlékezéssel és kerekasztal-beszélgetésekkel ünneplik Sopronban a Páneurópai Piknik 30. évfordulóját és az államalapítás ünnepét augusztus 17. és 20. között. Augusztus 19-én 10 órakor a soproni evangélikus templomban Erdő Péter bíboros, Kondor Péter püspök, Balog Zoltán lelkész és Tóth Károly igazgató-lelkész zárt körű ökumenikus istentiszteletet tartanak, amelyen részt vesz és beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök és Angela Merkel német kancellár is.

Ajánló: Evangélikus műsorok a televízióban

Az evangélikus ifjúsági műsor következő adásán túl a Páneurópai Piknik 30. évfordulóján a soproni evangélikus templomba megrendezésre kerülő ökumenikus istentisztelet adását ajánljuk.

Angela Merkel és Orbán Viktor együtt ünneplik a Páneurópai Piknik évfordulóját

Budapest – Közösen emlékezik meg Angela Merkel német kancellár és Orbán Viktor magyar miniszterelnök augusztus 19-én a Páneurópai Piknik 30. évfordulójáról Sopronban – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár az MTI-t.
Feliratkozás RSS - Páneurópai Piknik csatornájára