Az indonéz evangélikus egyházak projektje az online tanulás megkönnyítésére

Az indonéz evangélikus egyházak projektje az online tanulás megkönnyítésére

Share this content.

Forrás: LWI, fordítás: Ökumenikus és Külügyi Osztály
Jakarta – A Lutheránus Világszövetség (LVSZ) Indonéz Nemzeti Bizottsága projektet indított a vidéken élők internethez való hozzáférésének megkönnyítésére. Indonéziában a jó internetes kapcsolat főként a városokban élők kiváltsága, a járvány alatt sokan tapasztalták a nehézségeit annak, hogy az átjátszó tornyok hiánya miatt vidéken nem jutottak hozzá a szolgáltatásokhoz.

Éppen ezért az Indonéz Nemzeti Bizottság négy eldugott vidéki településen tette lehetővé átjátszó tornyok felállítását egyházi ingatlanon, és vállalta az internet szolgáltatás díjának kifizetését is ez év végéig, amikor az egyes gyülekezetek veszik majd át az előfizetéseket. A falubeliek számára az ingyenes wifi a tornyok 500 m-es körzetében elérhető.  

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!