Skip to main content

Applikációk

ev.hu favicon kek

Töltse le az Evangélikus.hu mobilalkalmazást a Google Play-áruházból vagy az App Store-ból hordozható mobilkészülékére (tabletre vagy okostelefonra), amelynek segítségével bárhol olvashatja a napi igéket és a lelki útravaló meditációit.

Google Play áruház

App Store

Az Evangélikus.hu-applikáció segítségével el lehet olvasni a bibliaolvasó Útmutatóban szereplő napi igéket a kapcsolódó olvasmányokkal együtt, valamint az Evangélikus.hu-n megjelenő friss hírek, a KötőSzó evangélikus blog cikkei és a Luther Kiadó könyvajánlatai között is böngészhetünk.

Használatával az Evangélikus énekeskönyv is hozzáférhető, így az istentisztelethez is praktikus segítséget nyújt.

Minden évben május 20-ig lehet rendelkezni az adó 1%-áról. Lehetőség van a Magyarországi Evangélikus Egyháznak (MEE) és mellette egy alapítványnak is felajánlani a személyi jövedelemadó 1+1%-át. Az evangélikus alapítványokról való tájékozódáshoz praktikus kereső nyújt segítséget az alkalmazásban. 

Elérhető benne továbbá az evangélikus egyház által kifejlesztett új, online perselypénzszolgáltatás is, melyen keresztül közvetlenül lehet adományozni az egyes gyülekezetek kiválasztásával, megjelölve az adomány célját is.

Az applikációban megtalálhatók az MEE és az Evangélikus Portál közösségi médiafelületei, például a Facebook- és Instagram-oldal, a Lutheranhu YouTube-csatorna, valamint a Spotify-on hallgatható evangélikus zenei lista is.

app screenshots01