A Mandák Kórus Facebook oldalát ajánljuk

A Mandák Kórus Facebook oldalát ajánljuk

Share this content.

Forrás: https://www.facebook.com/Mandakkorus/
Budapest – „A Mandák Kórus az evangélikus egyház szerves részeként végzi szolgálatát immár 27 éve. A kántorképző intézet falai között készülünk az ország bármely pontján szolgálatunkat elfogadó alkalmainkra” – írta szerkesztőségünknek Bujtár Ottó.

A kórus a közelmúltban elkezdte építeni az on-line világban is megjelenéseit, elsősorban a Facebook adta keretek és lehetőségek között.

„Célunk, hogy minél több keresztény emberhez, és rajtuk keresztül minél több evangélikus gyülekezethez eljuthassunk a jövőben is, ahogy ezt tesszük 1989 óta” - írták.

Szeretettel szeretnénk ajánlani a kórus Facebook oldalát, amely itt érhető el: https://www.facebook.com/Mandakkorus/

A kórus a Himnusszal kíván mindenkinek békés, szeretetben, áldásban és örömben gazdag, boldog új évethttps://www.facebook.com/Mandakkorus/videos/1771637776202257/

 

Címkék: Mandák kórus -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!