Ajánló: Evangélikus műsorok a televízióban

Ajánló: Evangélikus műsorok a televízióban

Share this content.

Szöveg: Nagy László
Az evangélikus ifjúsági műsor következő adásán túl a Páneurópai Piknik 30. évfordulóján a soproni evangélikus templomba megrendezésre kerülő ökumenikus istentisztelet adását ajánljuk.

EVANGÉLIKUS IFJÚSÁGI MŰSOR A DUNA TELEVÍZIÓBAN
Augusztus 18-án, vasárnap 10 órakor kezdődik a Duna Televízióban az Evangélikus ifjúsági műsor, melyet augusztus 22-én a Duna World csatornán 9.05-kor megismételnek.

ÖKUMENIKUS ISTENTISZTELET A DUNA TELEVÍZIÓBAN
Augusztus 19-én, hétfőn 10 órakor kezdődik a Duna Televízióban a Páneurópai Piknik 30. évfordulóján az ökumenikus istentisztelet. Igét hirdet Erdő Péter bíboros, prímás. A liturgiában szolgál Kondor Péter püspök, Balog Zoltán református lelkipásztor és Tóth Károly evangélikus lelkész. Az istentisztelethez csatlakozóan ünnepi beszédet mond Angela Merkel kancellár és Orbán Viktor miniszterelnök.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!