Köz-Ép-Pont Ifjúsági Találkozó: Fotó- és videóriport – 3. Nap

Köz-Ép-Pont Ifjúsági Találkozó: Fotó- és videóriport – 3. Nap

Share this content.

Forrás: evangelikus.net, fotó: Török Franciska, Papp Benjámin, videó: OC Visuals
Negyedik alkalommal szervezték meg KÖZ-ÉP-PONT elnevezéssel az erdélyi lutheránus ifjúsági találkozót. Az idén július 9–13. között zajló rendezvénysorozat helyszíne a székelyföldi Tusványfürdő, mottója pedig a jól ismert jézusi kérdés: „Szeretsz-e engem?” A harmadik nap videó- és fényképriportját tesszük közzé.

A harmadik nap reggeli áhitatát követően Soltész Miklós, az Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkár előadását hallgattuk, melyben többek között a nemzetről, az egyházról, illetve ezek kapcsolatáról beszélt, kihangsúlyozva a fiatalok fontosságát ezek fenntartásában. (Soltész Miklós előadásáról részletes cikk itt érhető el.) A tegnapi naphoz hasonlóan csoportos beszélgetések következtek, melyekben a fiatal résztvevők is felfedhették gondolataikat ezen témákkal kapcsolatosan.

Délután a Mátka néptáncegyüttesnek köszönhetően jókedv, ének- és hegedűszó lepte be Tusnádfürdő táborozó helyét, megelőlegezve az esti táncház vidám hangulatát, ahol nem más, mint a Magyarpalatkai Banda biztosította a muzsikát.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!