Köz-Ép-Pont Ifjúsági Találkozó Fotó- és videóriport – 2. Nap

Köz-Ép-Pont Ifjúsági Találkozó Fotó- és videóriport – 2. Nap

Share this content.

evangelikus.net / evangelikus.hu, fotó: Török Franciska
Negyedik alkalommal szervezték meg KÖZ-ÉP-PONT elnevezéssel az erdélyi lutheránus ifjúsági találkozót. Az idén július 9–13. között zajló rendezvénysorozat helyszíne a székelyföldi Tusványfürdő, mottója pedig a jól ismert jézusi kérdés: „Szeretsz-e engem?” A második nap videó- és fényképriportját tesszük közzé.

Az előző nap fáradtságait kipihenve a résztvevők újult erőkkel vágtak neki a második napnak, köszönhetően egy kiadós alvásnak és egy reggeli kávénak.

Az áhitatot követően Koszta Enikő, Bandi Márta és Papp Noémi lelkésznők “Szeretsz-e te engem?” című előadását hallgathatták a fiatalok, majd rajokba oszolva fejthették ki véleményüket a témáról.

Délután számos programon lehetett részt venni, többek között kézműves foglalkozásra, sporttevékenységekre és népdal tanulásra is volt lehetőség.

Az estét újból koncert tetézte, ezúttal az Undercover Csíkszereda dalait élvezhették a 4. Köz-Ép-Pont Ifjúsági Találkozó résztvevői.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!