NŐ az ESÉLY projekt Nádasdon

NŐ az ESÉLY projekt Nádasdon

Share this content.

Forrás: Nádasdi Evangélikus Egyházközség
A megszokotthoz képest jóval korábban benépesült pénteken a Nádasdi Evangélikus Diakóniai Központ udvara – majd épülete. Kicsi és még kisebb nádasdi babák kísérték el édesanyjukat egy ez idáig szokatlan programra.

A program célja az volt, hogy csoportos formában biztosítsa a NŐ az ESÉLY projektben résztvevők számára egyes, a munka világába történő visszatéréshez szükséges készségek fejlesztését. A délelőtt témája a munkaerőpiac, a különböző ellátások melletti munkavégzés, a megfelelő kommunikáció és végezetül az egészséges életmód volt.

A program „babás” és „babamentes” szakmai részét és játékos feladatait követően az édesanyák jól megérdemelt ajándék arcmasszázs kezelésben részesültek.

 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!