hirdetés

Pályázat mezőberényi iskolalelkészi állásra

Mezőberény – Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Országos Irodájának Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2018. augusztus 15-től betöltendő mezőberényi iskolalelkészi állásra.

Pályázat soltvadkerti iskolalelkészi állásra

Soltvadkert – Budapest – A Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) Országos Irodájának Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2018. augusztus 15-től betöltendő soltvadkerti iskolalelkészi állásra.

Húsvétváró családi délután

A káposztásmegyeri missziói gyülekezet szeretettel hív mindenkit húsvétváró családi délutánjára 2018. március 24-én, 15 óra és 16.30 között az újpesti Homoktövis Általános Iskolába. Részletek a mellékelt plakáton.

2018-ban is lesz Ökumenikus Diákfilmszemle!

Budapest – Az Evangélikus Pedagógiai Intézet, a Magyarországi Református Egyház Zsinati Oktatási Irodája, a Katolikus Pedagógiai Intézet, valamint a budapesti Piarista Gimnázium meghirdeti 7. országos filmszemléjét a katolikus, református és evangélikus általános- és középiskolák diákjai számára.

Pályázatot hirdet az Evangélikus Hittudományi Egyetem

Budapest – Az Evangélikus Hittudományi Egyetem (EHE) pályázatot hirdet a gyakorlati hatodéves képzéssel kapcsolatos mentori szolgálatra, illetve gyakorlati gyülekezeti státuszra a 2018–2019-es tanévre. A hirdetményt az alábbiakban olvashatják.

Reformáció 500: HUSZADIK SZÁZADI PROTESTÁNS ÉLETUTAK – Filmvetítésre hívja a diákokat a Magyar Nemzeti Múzeum

Budapest – A reformáció ötszázadik évfordulójára rendezett kiállítást IGE-IDŐK címmel a Magyar Nemzeti Múzeum. Ez alkalomból a 20. századi protestáns életutakat bemutató filmvetítésre hívjuk a tanárokat, diákokat délelőttönként, október 24–27. között.

Logisztikai mérnököt vagy főiskolai logisztikai végzettségű szakembert keres a Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

Kőszeg – A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium az alábbi pozícióra keres munkatársat: Logisztikai mérnök vagy főiskolai logisztikai végzettségű szakember.

A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium gazdasági vezetőt keres

Kőszeg – A Kőszegi Evangélikus Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium gazdasági vezetői pozícióra keres munkatársat, aki az igazgató közvetlen irányítása alatt felelős az iskola gazdasági, számviteli és ügyviteli működéséért és az ehhez kapcsolódó feladatok ellátásáért.

Pályázat iskolalelkészi állásra – Szarvason

Budapest – Szarvas – A Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Iroda Nevelési és Oktatási Osztálya pályázatot hirdet a 2017. szeptember elsejétől betöltendő iskolalelkészi állásra, a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban.

Elindult a jelentkezés az Északi Evangélikus Egyházkerület missziói napjára

Budapest – 2017. április 1-jén az aszódi evangélikus gimnáziumban kerül megrendezésre az Északi Evangélikus Egyházkerület missziói napja, „NEM SZÉGYELLEM AZ EVANGÉLIUMOT” (Róm 1,16) mottóval.

Oldalak

Feliratkozás RSS - hirdetés csatornájára