EPSZTI

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS pedagógiai előadó – pedagógiai szakértő munkakör betöltésére

Budapest – Az Evangélikus Pedagógiai Intézet teljes munkaidejű pedagógiai előadó – pedagógiai szakértő munkakörbe várja munkatárs jelentkezését.

Idén is lesz Evangélikus Diákkórusok Országos Találkozója

Budapest – Az Evangélikus Pedagógiai Intézet ebben a tanévben is megszervezi az Evangélikus Diákkórusok Országos Találkozóját, amelynek helyszíne a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium lesz (1071 Budapest, Városligeti fasor 17–21.).

Akikre a jövőnket bízzuk – Az év pedagógusai – 2017

Mindjárt kezdődik a 2017/2018-as tanév (az Evangélikus Élet megjelenésekor), a diákok újra az iskolapadba ülnek, tanáraik pedig újra megpróbálják tudásuk legjavát átadni. Összeállításunkban, amelyet az Evangélikus Pedagógiai Szakmai-szolgáltató Intézet készített, az előző tanév pedagógus díjazottjait mutatjuk be, felhívva a figyelmet azokra, akik az evangélikus oktatási-nevelési intézményekben gyakorolják ezt a szép hivatást.

Razglednicák – A Vermes Miklós Evangélikus Tehetséggondozó Sport- és Tudástábor ötödik napjáról

Budapest – Az Evangélikus Középiskolai Kollégiumban (Budapest, Rózsák tere 1.) 2017. július 25-től 30-ig Vermes Miklós Evangélikus Tehetséggondozó Sport- és Tudástábort tartottak, melyet az EPSZTI két tantárgygondozója, Babics Csaba és Horváth József szervezett és vezetett. Az ötödik nap beszámolóját olvashatják.

Razglednicák – A Vermes Miklós Evangélikus Tehetséggondozó Sport- és Tudástábor második és harmadik napjáról

Budapest – Az Evangélikus Középiskolai Kollégiumban (Budapest, Rózsák tere 1.) 2017. július 25-től 30-ig Vermes Miklós Evangélikus Tehetséggondozó Sport- és Tudástábort tartanak, melyet az EPSZTI két tantárgygondozója, Babics Csaba és Horváth József szervez és vezet. A második és harmadik nap beszámolóját olvashatják.

Razglednicák – Elkezdődött a Vermes Miklós Evangélikus Tehetséggondozó Sport- és Tudástábor

Budapest – Az Evangélikus Középiskolai Kollégiumban (Budapest, Rózsák tere 1.) 2017. július 25-től 30-ig Vermes Miklós Evangélikus Tehetséggondozó Sport- és Tudástábort tartanak, melyet az EPSZTI két tantárgygondozója, Babics Csaba és Horváth József szervez és vezet. A nulladik és az első nap beszámolóját olvashatják.

Vedd a bábokat sorra, és indulhat a móka! – Polgár Judit és a holnap győztesei a sakkszőnyegen

A csendes, XVI. kerületi kertvárosi utcában, ahol minden zöldben pompázik, május 25-én, csütörtökön reggel fél tíz tájban szokatlanul nagy sürgés-forgásra lehettek figyelmesek a lakók. Nem mindennapi eseményre készültek a Brumi angol–magyar két tannyelvű magánóvoda kis növendékei és pedagógusai – és a történtekben az evangélikusoknak is nagy szerepük van.

Sakkszőnyegen, önfeledten a „holnap győztesei”

Budapest – A csendes, XVI. kerületi, gyönyörű kertvárosi utcában, ahol minden zöldben pompázik, május 25-én, csütörtökön reggel fél tíz tájban szokatlanul nagy sürgés-forgásra lehettek figyelmesek az ott lakók. Nem mindennapi eseményre készültek a Brumi angol–magyar két tannyelvű magánóvoda kis növendékei és pedagógusai, valamint a meghívott újságírók.

Az Evangélikus Pedagógiai Intézet álláspályázata

Az Evangélikus Pedagógiai Intézet titkárságvezetői munkakörbe teljes munkaidőben várja leendő munkatárs jelentkezését.

Evangélikus és református szaktanácsadók első közös szakmai napjára került sor Budapesten

Budapest – Az evangélikus és református szaktanácsadók első közös szakmai napjára 2017. február 21-én került sor Budapesten, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának Székházában. Az Evangélikus Pedagógiai Intézet meghívására harminchárom (tizenegy evangélikus és huszonkét református) szaktanácsadó vett részt a konferencián.

Oldalak

Feliratkozás RSS - EPSZTI csatornájára